Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μυστικά για όμορφα φρύδια

 

 

Όλες μας ξέρουμε οτι τα φρύδια 
είναι η κορνίζα του ματιού. 
Τα σωστά βγαλμένα φρύδια μπορούν 
να κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται υπέροχα.
Μπορούν να αναδείξουν το βλέμμα μας 
τόσο που δεν μπορείτε να το φανταστείτε...





Επειδή όμως δεν έχουμε όλες μας πτυχίο Αισθητικού, κάποιες φορές καταλήγουμε στο να καταστρέφουμε τα φρύδια μας. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και το κατάλληλο τσιμπιδάκι φρυδιών. Λοιπόν το πρώτο που πρέπει να κάνουμε  είναι να αγοράσουμε ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών σε κατάστημα καλλυντικών. Να προτιμήσετε να είναι όχι πολύ σκληρό στις άκρες γιατί μπορεί στην προσπάθειά σας να βγάλετε τα φρύδια να τραυματίσε το δέρμα σας, επίσης να προσέξετε οι άκρες τους να εφάπτονται πλήρως μεταξύ τους όταν το κλείνετε, έτσι θα μπορεί να πιάσει ακόμα και τις πολύ μικρές τριχούλες. Να θυμάστε ότι οι άκρες θα πρέπει να μην είναι εντελώς ευθείες αλλά να έχουν μία μικρή κλίση προς τα κάτω. Σε αυτή την περίπτωση εννοείται πως ότι πληρώνεις παίρνεις γι'αυτό τα ακριβά τσιμπιδάκια είναι πολύ καλύτερα από αυτά που κάνουν 4 ευρώ.





Βασικοί κανόνες για σωστό σχήμα:
  • Τοποθετήστε ένα χάρακα κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τα φρύδια. Θα δείτε ότι το φρύδι σας είναι είτε πιο έξω από τον χάρακα είτε πιο μέσα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι λάθος. Το σχήμα του φρυδιού πρέπει να ξεκινάει ακριβώς στο εξωτερικό σημείο του χάρακα και να σχηματίζει ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού σας.
  • Για να βρείτε την σωστή γωνία του φρυδιού τοποθετήστε τον χάρακα πάλι κάθετα μέχρι τα φρύδια αλλά αυτή την φορά να περνάει από το μέσο της ίριδας. Το σημείο που θα βρείτε είναι το κατάλληλο για να σχηματίσετε την γωνία του φρυδιού.
  • Τελειώνοντας πρέπει να δούμε που θα τελειώσει το σχήμα του φρυδιού. Αυτό θα το πετύχετε πάλι με τον χάρακα. Αυτή τη φορά θα τοποθετήσετε τον χάρακα στην βάση της μύτης σας, δηλαδή στην βάση του ρουθουνιού με κατεύθυνση την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό είναι και το σημείο όπου θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας.
Είναι σίγουρο πως πολλές γυναίκες έχουν λίγα φρύδια και κοντά και πως οι μετρήσεις δεν θα βγουν σωστές. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε με ένα μολύβι φρυδιών να τους δώσετε το επιθυμητό σχήμα. Η παρακάτω φωτογραφία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα. Οι γραμμές που βλέπετε είναι οι νοητές ευθείες που δημιουργεί ο χάρακας.







πηγή

2 σχόλια: