Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ετοίμασε την βαλίτσα... πάμε διακοπές!!!



Όποιοι τυχεροί καταφέρουν να πάνε φέτος διακοπές, το μόνο που θα τους προβληματίζει είναι σίγουρα η ετοιμασία της βαλίτσας. Μην ανησυχείτε όμως, εγω σας έχω μερικές έξυπνες λύσεις για να κερδίσετε χώρο στην βαλίτσα σας, να βρίσκετε εύκολα τα πράγματα σας και να ευχαριστηθείτε περισσότερο τις διακοπές σας....





1. Βάλτε τα κοσμήματα σας ανάμεσα σε 2 φύλλα πλαστικής μεμβράνης περιτυλίγματος. Έτσι δεν θα μπερδευτούν μεταξυ τους και δεν θα χάνετε χρόνο στο να τα ξεμπερδέψετε.
 


2. Χρησιμοποιείστε μια θήκη χαπιών ή κάποιο παλιό βαζάκι lip balm για να βάλετε τα δαχτυλίδια σας και τα σκουλαρίκια σας όμορφα και τακτοποιημένα.



3. Άλλο ενα έξυπνο κόλπο για τα σκουλαρίκια είναι να τα κουμπώσετε σε παλιά μεγάλα κουμπιά


4. Τα ρούχα που τσαλακώνουν εύκολα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε μια σακούλα στεγνού καθαρισμού, και στη συνέχεια να τα διπλώσετε κανονικά. Το πλαστικό θα αποτρέψει να γίνουν οι ζάρες.


5. Για να κερδίσετε ακόμη πιο πολύ χώρο μέσα στην βαλίτσα σας, αντί να διπλώσετε στην σειρά τα ρούχα σας, μπορείτε να τα τυλίξετε σε ρολό.


6. Για να βοηθήσετε τα σουτιέν σας να μην χάσουν το σχήμα τους, μπορείτε να τα διπλώσετε στην μέση και μέσα σε αυτά να τοποθετήσετε τα εσώρουχα σας.


7. Για να προφυλάξετε τα υπόλοιπα ρούχα σας απο τις βρώμικες σόλες των παπουτσιών μέσα στην βαλίτσα, μπορείτε απλά να βάλετε τα παπούτσια σας μέσα σε σκουφάκι μπάνιου.


8. Μέσα στα παπούτσια μπορείτε να βάλετε κάλτσες ή άλλα αντικείμενα.



9. Προστατέψτε τα εσώρουχα σας , βάζοντας τα  σε υφασμάτινες θήκες.


10. Για να μην σπάσουν τα εύθραστα αντικείμενα σας, όπως τα μπουκαλάκια με άρωμα, μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε κάλτσες.


11. Για να μην χάσετε τα τσιμπιδάκια σας, μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε ένα παλιό κουτάκι απο καραμέλες, (τις γνωστές μας Tic Tac απο τα παιδικά μας χρόνια)


12. Αν δεν θέλετε να σας πιάνουν χώρο στη βαλίτσα οι συσκευασίες των make-up και των διάφορων κρεμών, μπορείτε να γεμίσετε με λίγη ποσότητα τα κουτάκια απο τους φακούς επαφής. Ιδανική λύση για εξόρμηση του Σαββατοκύριακου.


13. Για να μην σας ανοίξει κανένα μπουκαλάκι μέσα στην βαλίτσα και σας τα κάνει όλα χάλια, μπορείτε να ξεβιδώσετε το μπουκάλι, να βάλετε ένα κομμάτι από διάφανο ρολλό περιτυλίγματος και ξαναβιδώστε το καπάκι. Έτσι αν ανοίξει το καπάκι μέσα στη βαλίτσα, δεν θα σας λερώσει τίποτα.


14. Βάλτε ενα κομμάτι βαμβάκι μέσα σε κάθε προϊον μακιγιάζ σε σκόνη και μετα κλείστε το και βάλτε το στο νεσεσερ σας. Έτσι θα τα προφυλάξετε απο το να σπάσουν και να σκορπιστεί η πούδρα σας ή οι σκιες σας.


15. Προφυλάξτε τα πινέλα μακιγιάζ σας, βάζοντας τα μέσα σε μια παλιά θήκη γυαλιών.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου